Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel

Vad är fel??
Vad gör jag för fel??
Varför föddes jag??
Vad har jag för mening
på denna planet??
Vad har jag gjort???
Varför blir allting bara fel??
Jag vet att jag föddes på fel
tid fel planet!!
Varför och vad och men???
Det är jobbigt i hela mig
Jag vet att de jag gör är fel
Men ändå gör jag det!!




Övriga genrer av Merrlina
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-12-18 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina