Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag känner för min man.


Dennis



Jag offrade ingenting
Jag levde inte innan du kom
Du gjorde mig fri

Du ser mig som ingen annan gör
Du ser rakt in i mitt innersta
Du ser mig

Du rör vid känslor ingen annan rört vid
Känslor jag inte trodde fanns
Du ger dem liv

Mitt frusna hjärta tinar från värmen av din hud

Stryk mig över håret
när jag skrattar, gråter med huvudet i ditt knä
Ta varsamt hand om det jag lägger i dina utsträckta händer
Jag lägger nämligen mitt liv i dem

Jag älskar dig




Övriga genrer av slamkrypet
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-12-18 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet