Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste Man Inte Vara För Att Märkas?

Alla vill vi bli sedda
Hörda
Förstådda
Uppskattade

Men varför
Verkar de egentliga kvaliteterna
Som andra gillar i en
Vad som är fint i en
Kommer fram
Först när man inte kan höra det
Inte kan veta det
Inte kan tacka

För man ligger
Sex fot under jord




Fri vers av Max T
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 17:23



Bookmark and Share


    Nexadaler
Du har en poäng där...
2008-01-16

    NovaHI
Bra och jag tycker mig känna av lite ironi där i slutet? :)
2007-01-05

    Cammo
Fint skrivet. Gillade slutet. så sant, folk förstår verklgien allt när man inte finns där för att svara
2006-12-18

  Kakaan
Smart!
fint skrivet
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T