Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje flinga genom ljuset


naken i adventsljusskenet står jag
ser min kropp vara spegling
axel arm bröst
glasmörkret i flingorna
hud och snö mot samma mark
fallandet utan konturer
och molnet kring köttet
öppnar sig och sluter sig igen




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-12-18 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart