Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du inte att det gör ont?

Jag vill inte träffa dej
Det gör bara för ont

Fastän jag älskar dej
Kan jag inte se dej i ögonen

Jag kan känna kylan som sticker som is i min själ
Dina ögon som kalla, bottenlösa hål

Spänd stämning och tystnad
Det är inte så jag vill att våra möten ska vara

Förstår du inte att det gör ont?




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire