Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt att se ting som de verkligen är...



Parentes

Jag såg
två flugor
para sig.

 

       Deras förening
      var ärlig.


Symbios
kan aldrig vara
den enes måltid
på den andre.

 

Sådant kallas
parasitism.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 817 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother