Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista jag tänker säga i ämnet...



Finale (Amen)

\"Förbannad vare den
som lönnmördar
sin nästa\"

Deuteronomium
27:24

 

Du är ingenting

 

Du har raderat dig själv
från min tavla

 

Dina handlingar
var terpentin,
dina ord spillolja
och ditt ansikte
genomskinligt
som vatten

 

Du är ingenting

 

Det sista glaset
slungade du
i golvet

 

Du är ingenting

 

Skärvorna skrek
av ljudlöst ljus

 

Du är ingenting

 

Men glaset
var tomt
när det krossades.

 

Inte ens
när ett moln
glider förbi solen
och gör världen grå
skall jag förmås tänka
på dig

 

Du är ingenting

 

Dina fotavtryck
skall erodera

 

Du är ingenting

 

Denna klippa
skall fortfarande stå
om tusen år

 

Men av dig
skall inget minne
finnas.




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 714 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother