Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur balans


när dåtid möter nutid

och försöker sig på en dans

blir felsteg till snedsteg

och allt hamnar ur balans




Fri vers av H Helix
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:50



Bookmark and Share


  Dilsewat
perfekt ihopklippta ord!
2006-12-20

  marianela
...kort & gott. Bra!
2006-12-19

  Lillali
Bra!
Felsteg som blir till snedsteg....
Så underbart skrivet om livet
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix