Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de härligaste känslorna kan komma som en tjuv om natten, när man minst anar det, men i motsats till tjuven om natten, så vill man aldrig att kärleksfjärilarna ska flyga iväg igen! <33


Invasion!


I hela mitt liv har jag väntat på
att också få känna fjärilar i min mage.

Nu har dom kommit!

Men jag trodde aldrig
att en hel svärm skulle komma,
och invadera hela min kropp!

Kärleksfjäril-invasion,
lämna
MIG
ALDRIG!




Fri vers av Freeman
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-12-19 08:01



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Grattis! :-)
2006-12-20

  Lillali
mmmm det är härligt, men farligt....
Undrar om det är möjligt att alltid känna så?
kram
2006-12-19

  Deniiise
Guud va härligt. Den känslan saknar jag .. du kan gärna få dela med dig av ett par fjärilar om du vill :D
2006-12-19

  Merrlina
hihi såå mysigt de låter
2006-12-19

    Elie
det låter härligt!
otroligt ärligt skrivet.
2006-12-19

  Mangal VIP
Lyckligt bubblande text! Härligt fångat och skrivet. Grattis!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman