Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ice Queen

Frosten ligger silvrigt och tätt på marken
snön hänger som figurer i träden.

Vinden ger små visslingar
av den bitande kylan.

På avstånd ser man en skridkso bana
öde och mörk.

På en bänk sitter en kvinna och snörar sina skridskor
Jag kan bara se hennes välformade kropp som rör sig med vackra rörelser.

Jag ställer mig bakom ett närliggande träd
så hon inte kan se mig.

Jag tittar på henne samtidigt som hon med
ett lätt skär tar sig ut på den blåa isen.

Hennes lätta och långa skär får mig att rysa,
är det en illusion?

Ute på isen lyser ett magiskt ljus på henne
det blåa ljuset får hennes hår och hela hennes kropp att se fantastisk ut.

Hon snurrar och åker runt i en cirkel
hennes hår är rött och hennes kropp är klädd i en vit klänning.

Hennes klänning fladdrar i takt med hennes långa skär,
nu gör hon en piruett och jag ser att hon har gjort detta förr.

Kanske är hon bara ute och förför
hon väljer sina offer och halar in dem.

Eller så kanske hon bara gillar att vara ensam
åka runt i natten och bara känna sig fri?!

Efter denna vackra illusion?
Kan jag inte tänka på något annat...
jag blundar och ser hennes skär,
hennes röda lockiga hår,
hennes vita klänning som bländas av isens blåa sken.

Låt mig få se henne igen,
låt mig få ta del av henns förföriska dans.

. : ¤ \"My Ice Queen\" ¤ : .




Fri vers av Mysterica
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-19 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica