Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du finns där någonstans
Ser du vad jag ser
Tänker du som jag
Undrar du ibland som jag
Finns vi på samma plats någongång
Tänker du någonsin som jag




Fri vers av BoingBoing
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-19 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing