Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek Gör Ont


Spåren i Snön har sopats ut nu

och Minnena blåst bort i Vinden

Orden fröst till is i Dina Andetag

Kärleken försvann nångång däremellan..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-12-19 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire