Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om..


Som att du skulle bry dej?

(När mascaratårar rinner utför mina kinder)

Som om du ville hjälpa mej?

(När du ser mitt hjärta brista)

Som om du skulle älska mej?

(När smärtan tar över allt annat)

Allt annat som inte heller existerar..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-12-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire