Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätta dagen

 

 

Morgon frosten skimmrade likt

silver i trådar, som smygit till under

natten i grå skymd himmel. De

hängde fjättrat bland barkens

skrovliga hud. Lamt tinade de övre

skikten upp, till melodin av solens

träffsäkra strålar. Marken vättes av

 dessa himelska tårar. Som dock

fick bevaras, i sin avsikt att

mätta dagen....




Fri vers av stefan.g
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-19 23:06



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
En riktigt härlig känsla förmedlar du i denna dikt...man riktigt känner den ända in i märgen...Tack för den fina upplevelsen!
2006-12-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så otroligt vackert *ler drömmande*
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva