Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens kapital

Jag ser gärna
och jag vill bli sedd
men inte om det kostar
mig själv

priset stiger
kronan minskar i värde

måste spara

kapitalet ska

räcka länge än....




Fri vers av M
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-12-20 13:41



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
reserverad hållning,
matematisk kärlek,
en ovanlig bild.
Svårsmält men intressant.
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

M