Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

full av liv, haha bara månen e full

Vill ge dig min morgon
du vill inte ta emot den

sagan

den tar slut
det gör den alltid

att känna livet som rör sig
var dag med sitt innehåll
att få vara med
att uppleva den rymd som kan ges

när någon annan är med
förstör inte dig själv
för den önskan

det blir bara värre när nattens skuggor kommer

ge dig av innan

ge vika för det du inte kan ta emot, utan att
hjärtat lider

och endast månen blir full




Fri vers av M
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-12-20 13:45



Bookmark and Share


  Söder
En sorglig text, när det man ger inte tas emot.
Och då kanske det är bättre att söka sig någon annanstans...
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

M