Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.:¤\"Dagg Droppe\"¤:.



Din päls är mjuk jag stryker och jag smeker
du tar upp en pinne och vill att jag leker.

Jag tar pinnen och kastar den långt
det flashar och påminner mig om att jag aldrig kommer vara fattig på minnen.

Du kommer tillbaka som en trogen vän
släpper pinnen och vill att jag ska kasta igen.

Jag tar din päls mellan mina fingrar
du tittar på mej medans dina ögon tindrar.

Jag böjer mig fram och pussar din nos
den är lika kall som en dagg droppe på en ros.



.:¤\"(Till Min Hund Hobbe - Love you Forever)\"¤:.






Fri vers av Mysterica
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-12-20 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica