Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra drömmar

Var är de nu
mina vackra
drömmar

Dolda under
kallt täcke av
midvintermörker

Eller bara
bortsopade
som barr
frän en
döende gran

Var...






Fri vers av Roger VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-01-06 00:14



Bookmark and Share


  Manal
tycker om stämningen i dikten. Fint skrivet
2005-01-08

    Barbro. Norberg-Rönnlund
har man frågor utan svar och
känslor som spretar. Den är
vemodig och berörande denna !
2005-01-06

    Camapani
till nästa år är det nya barr att sopa undan...
de som då är gröna
o åter bli döda.

nya barr och nya färger
gamla barr o gamla färger
allt i tidens förändring..

Tänkvärd! // tack
2005-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP