Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten

Tomhetet
behöver man säga mer

den om någon är väl tyst

men jävl. hemsk

å det enda man vill är att den ska fyllas

igen




Fri vers av M
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-20 16:42



Bookmark and Share


  Söder
Ja, tomheten kan vara otäck. Vi fyller den med poesi...
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

M