Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Solen slocknar

mellan grådisiga berg

I fjärran ylar draken

sin sorgsna melodi

Och korparna draperar

himlen med sina fjäderskrudar




Fri vers av Flisa
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-12-20 19:12



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Mycket vacker i all sin tragedi!
2007-01-18

    Regina E
Riktig domedagsstämning i denna med "korparna som draperar...". Ryser. Fint språk!
2006-12-21

  MW
vilken fin sagovärld, älskar dikter i den här stilen!! jättefint skrivet!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Flisa