Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poäng

 

Ödestupets rand
virveltankar bak och fram
niokommasju




Bunden vers (Haiku) av Nettan
Läst 592 gånger
Publicerad 2007-03-11 17:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
korta texter tar inte lång stund att läsa, men kanske efvigheter att söka tolka
texten får förstås sina trenne chokla daskar
2009-02-24

  månica
bra.
och mångtydlig. elegant reducering.
2007-03-12

    Mattias Karlsson
En ruskigt otäck dikt som ger mig ångest. Välskrivet!
2007-03-11

  Söder
...att kasta sig ut, ta steget... och göra det snyggt... *ler*
2007-03-11

  Fredrik P. VIP
Sekunder nedför stupet?
Svindlande poem som
fångar mig. Fint!
2007-03-11

  nettizen
tänker.... simhopptävling... får svindel bara jag tänker trampolin men gillar upplägget på denna.
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan