Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luften vi andas

suset av fläkten i taket

så känns det

hjärnan förnimmer

det är oåterkalleligt

vad

allt, egenligen

det som gjordes
kan inte göras ogjort

luften
som vi pressar bort när vi finns
som pressas ut och in i lungorna-in i vår kropp
ut i varenda cell......


som omger vårat väsen

vad vore vi utan den

existensia
fragencia
eesentsia

att känna lukten av blommorna,
av din hud
av dig
du luktar ariel (at the moment)

solen värmer
men bara om vi ger den en chans

kylan


densamma
den smeker våra kroppar med sin mjukhet om somrarna





den biter oss i kinderna på vintern


l




Fri vers av M
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-21 01:58



Bookmark and Share


  Söder
Så kopiöst vackert...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

M