Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan före dan före dan före dopparedan


Midvintermorgonens mörker skingras sakta
mycket sakta bortom stigens krök
där den slingrar sig fram i skuggan
i natten, genom mörkret på jakt efter ljus
ett ljus som snart skall komma och sprida värme
och frid över en sovande värld
långsamt skingras midvintermorgonens mörker
smygande randas dagen, tre dagar före jul




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-12-21 07:46



Bookmark and Share


  ia VIP
vilken värme....
*myser*
visst är det så...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh