Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte färdig



Det fanns så mycket kvar att säga
jag ville inte gå
du såg tårarna glänsa i mina ögon
ändå vågade jag inte släppa fram dem
Det fanns saker jag ville berätta
men hann liksom inte med
trots att jag visste vad jag ville säga
kom orden bort i din närvaro
Jag ville låta dig torka mina tårar
och kanske ge dig nåt av mig
för att få stanna kvar i ditt minne
när vi nu sagt adjö
Den sista gången var sorglig
jag gick motvilligt därifrån
tillbaka till verklighetens liv
bort från min illusion




Övriga genrer av Jojo
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-12-21 14:31



Bookmark and Share


  Albert
ja det är ju sorgligt
du beskriver det verkligen på ett bra sätt
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo