Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noster Nostri - Our hearts beats as one...


Noster Nostri

Our Hearts Beats As One...

.:¤\"Dina läppar trycker sig mot mina
din andedräkt lämnar små spår av imma på min näthinna.

Dina fingrar smeker min kalla hud
som sakta börjar svara på beröringar...

Den fylls av knottror
och det besvaras med mer beröring.

Jag tyrcker mina läppar mot hennes igen och väntar på svar
hon öppnar sin mun lätt och låter sin tunga vandra över.

Våra tungor utforskar varandra
först lätt och sprött men går snart över i en mer komplicerad lek.

Hon kysser mig längs halsen och nafsar lite lätt på vägen ner
hennes händer letar sig upp längs ryggraden smeker varje del.

Vi trycker oss närmre varandra
jag låter mina fingrar också utforska henne.

Glider från ryggen till svanken och från svanken mot mer känsliga områden.

Jag känner varje hjärtslag och det slår fortare
våra hjärtan slår i takt med varandra.
De lyssnar på varandras vibrationer och följer de som tvillingar.

Our Hearts beats as One...\"¤:.




Fri vers av Mysterica
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-21 14:37



Bookmark and Share


    Camillaa
sO FUCKING PERFECT

/ C
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica