Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förädiska ögon

Dom underbara vattenfallen som rann ner från dom högsta klipporna..
Dom underbara änglarna som flög över mig och vaktade mig..
Dom vackra fåglarna som sjöng så vackert över mig..
Dom vackra symbolerna på väggen som skulle visa mig vägen till himlen..
Mina vackra blåa ögon som såg allt gott..

Men när jag skulle öppna mina vackra blåa ögon förvandlandes dom till svart...
Och dom underbara vattenfallen var blod som rann ner från dom högsta klipporna där alla självmord hade begåtts..
Och änglarna var svarta demoner som som skulle tränga in i min kropp..
Och dom vackra fåglarna var kråkor utsända av satan för att äta köttet på min kropp levande och deras sång var en förbannelse som vilade över mig..
Och dom vackra symbolerna som skulle leda mig till himlen var rispor i väggen av alla avrättningar vilket ledde mig till helvetet..

Och där är jag än idag




Fri vers av heavymetalunge
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-12-21 18:44



Bookmark and Share


  Raven X
bra skrivet...men sorjlig...
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge