Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den underbara smittan, som alla längtar efter och som ingen vill bli frisk från - kärlekssjukan.


Smittad!


Du smittade mig med...

lycka
liv
hopp
beundran
inspiration
livslust,
idéer
drömmar
bus
längtan
glädje

Du smittade mig med...

din kärlek!

Säg mig du underbara,
vad kan jag ge dig?
Hur ska jag detta klara,
att smitta dig med mig?




Fri vers av Freeman
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-12-21 20:38



Bookmark and Share


    Elie
att smitta någon med dig gör du bara genom att befina dig i närheten!
din glädje är obotligt smittsam!
fint och ärligt skrivit av dig.
2006-12-22

  Merrlina
tänker om man vågar bli smittad
för kärleken gör ont
2006-12-22

  Jeanette
Jag log hela texten igenom.
Du förmedlar en sådan där bubblig kärlek.
En sådan som nog alla någon gång i livet kommer få uppleva.
Jag kan nog nästan lova dig att den person du skriver om redan har blivit smittad av dig.
Underbar läsning :D
2006-12-21

  Lillali
När allting är rätt så smittar man....
2006-12-21

    Cammo
VAd gulligt skrivet. Gillade hur du rabbalde upp alla posetiva saker som du blev smittad med. Jätte bra:d
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman