Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan änglar gråta som vi, både av smärta och av glädje?


Tårar

Tårar av glädje,
tårar av smärta.
Vi gråter för att
vi har ett hjärta.

Snälla du, kan du mig svara?
Änglar, kan de ledsna som oss bli?
Allt jag vill veta är bara,
kan himlens änglar gråta som vi?




Fri vers av Freeman
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-12-21 20:48



Bookmark and Share


    Elie
du skriver om änglar som ingen annan!
och varje gång blir det så fint.
jag tror alla kan gråta,
eller jag hoppas det åtminstone, för ibland behöver man få gråta ut.
2006-12-22

    Lindizz
väldigt vackert skrivet, ja du om änglar gråter som vi...jag undrar...
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman