Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


1

Hennes klagan.

Aldrig tillfreds.

Vill ha, vill ge.

Låt så ske, ödet viskar så högt.

Den bittra, den ljuva, de bitterljuva.
Rör mig, berör mig.
Försiktigt.
Var nogrann.

Skrik,skrik inatt din stumma jävul.

Röstens frånvaro.




Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 01:41



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Börjar läsa Dina texter från
början, vill INTE missa något..
OCH detta var en väldigt stark början...
Mycket känslor förmedlas
på några få rader...
APPLÅD!!
kb
2008-05-14

  Araminta
fan så bra, grymt och skamligt igenkännande
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr