Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


2

Vi kysste varann.

Du kysste mig så intensivt, så kraftigt att du med din kärlek sög ut mitt hjärta genom mina läppars öppning.

Du tog det i din hand, värmde det när det var kallt.

Du mäkte det, du använde dig av bokstäver, du skrev att du var kär, ja, du skrev att du älskade mig.

Du skötte om det väl.

Vi älskade.

Du älskade med mig så intensivt, så kraftigt.

Våra läppar möttes igen.

En sista gång.

Du sa tack och genom mina läppars öppning och ner i min hals.......




Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 01:56



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
riktigt känner
smärtan i den sista
kyssen... huu så bra..
kb
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr