Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


3

Ingen skall få beröva dig ditt liv.

Låt aldrig din snällhet förkläda sig till dumhet.

Ingen är starkare.

Låt ej din rädsla segra, ej arrestera dig för din känslosamma själ.

Du goda människa.

Du är dig, dig är ditt.

Förklä dig ej tillden dumma, du står i det mörka hörn av rädsla.

Kliv ut, din önskan är ej att leva i denna otacksamma tvekan.

Låt ej förändring rubba dig.

Du är din.




Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-12-22 02:05



Bookmark and Share


  H Helix
Vackert.
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr