Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov

Nu ska jag sova
och du ligger här brevid


i min värld....




Fri vers av M
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-12-22 06:28



Bookmark and Share


  Söder
Må du sova gott då...
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

M