Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon, en i mängden

Hon kan stå på ett ben i tunnelbaneperongen och säga

att hon har för lite att leva för

men att en chansning är alltid mer än två

 

Hon gömmer sig för dagarna

och låter dom passera som fjärilar

i handen 

 

Ler åt samma sak som änglarna

när dom själva faller från höga höjder

 

och att ta emot sig gör mer ont

än att följa med slaget

men det har hon inte insett

 

För hon gör ju trots allt som hon vill




Fri vers av Jinzan
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-12-22 13:39



Bookmark and Share


  Frederick
Fin text!
2007-04-09

    Morbide
kanonbra skrivet :)
2007-02-20

  Ida2
ja.. de har rätt. De första aderna är bara bäst! Men jag tyckte att hela dikten var fin. om man kan säga fin... jo.. fint! Jinnie, fint!
2006-12-29

  Vitsippa
Första raderna är bäääässsstttt ... :)
2006-12-23

  aprilsolen
Åh!
Första raderna går verkligen rakt in.
Jätte bra!
2006-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan