Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... visst är det rätt härligt..*s*


JULESTÖK OCH JULEFRID

Springer och rusar, flyger och far!
Flänger och dänger, sliter och drar.
Bakar och kokar och rullar små bullar....
öppnar på skåpet, bland godiset tullar.

Ute är grått och dystert och vått.
Men inne i huset kommer stämning så smått.
Det blinkar och blänker och gnistrar så skönt...
i granen som står där och skimrar i grönt.

Så på julaftons morgon när allt är stilla
små barn smyger upp för att nyfiket pilla,
på paket som är runda och smala och långa...
Alla drömmar och önskningar
kära och nära sökt fånga.




Fri vers av BitterSweet
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-12-22 19:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Mysdikt*Trots att julen är över**
Härligt med pilliga små barn**
2006-12-28

  Marriz
Härligt^^ gillar den här..:)
2006-12-28

    Erika H
myskänslan sprider sig
ju det är härligt
bara att vakna på julafton och veta att
hjärtan kommer att bulta extra mycket idag
kram och
God Jul
erika
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet