Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan före dan före dopparedan

Häktiskt
jäktiskt
allt
ska hinnas
alla
samtidigt
stressar
pressar
köar
sig fram emot målet
den perfekta julen
det perfekta lugnet
tänker inte stanna
lite till
lite mer
lite bättre
bäst att fortsätta
jäktet
i den stilla raden
av köande individer
rusande i snigelfart
mot kassatjejens monotona blipande av streckkoder
ettusenfyrahundratrettiosju och femtio, tack
häktiskt
Jäktiskt




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-12-22 20:20



Bookmark and Share


  ia VIP
ja allt detta stress o jäkt
det som gör mig mest fundersam det är att
det är lika varje år *ler*
stress jäkt....
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh