Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh, so you came after all, do remember one thing, i will not...


Kneel

Dont conquer my heart

believe me
i´m not here for your amusement

i will not kneel for your apperance

I stand here with my heart open
will you meet
or
will you kill

do remember
i will not kneel




Fri vers av Blodros
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-12-22 20:59



Bookmark and Share


  Nova-Liv
vackert, rakt på sak. stolthet
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros