Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När snögubbarna dansar

Snöflingor faller och
blänker till innan dom
blandas med de miljoner
snöflingor som redan ligger
på marken

Och nu blir allt vitt
och vackert igen
När vintern kommer
och hela världen
fryser till is

Natten som är
stjärnklar men
ändå mörk lyser
upp stadens gator

Det är tyst och
det enda som hörs är
snögubbarna som
dansar på taken
Med sina svarta hattar
och knappar av kol
En morot som
näsa har dom fått

Och snögubbarna är nog
de lyckligaste i denna stad
Dom dansar och
tänker inte på
något annat




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-12-22 23:15



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven........
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker