Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskas sönder



Det är så synd att jag skulle granska sönder dig
Så tragiskt att du skulle strypa mig av omsorg
Det gör ont att veta att du älskar
särskilt när jag älskar

Älskar så mycket att jag bryter upp
innan vår båt når djupt vatten

Det är med tårfyllda ögon jag stänger min dörr
och det är med tunga steg du kastar nyckeln
Du skulle aldrig förstå mina tårar
De jag skulle gråta för dig

Gråta för din eviga optimism
och sörja vår flammande längtan

Dina fingrar vibrerade mot min kind innan du gick
Mina läppar var så varma mot din skuldra
men jag skulle aldrig förstå ditt oändliga lugn
Det lugn du alltid skulle uppvisa mig

Uppvisa när jag blev för påtaglig
och för att hålla vår smärta tillbaka

Du vet att jag skulle söka mitt livslånga äventyr
och du ständigt leta efter en trygghet
Det gör mig ont att horisonten lockar
när du sitter för fast för att följa med

Du för fast och jag för befriad
Du för dyrkad och jag för älskad

Förälskad.





Fri vers av HQ
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-22 23:56



Bookmark and Share


  PPQ
hoppas på att få se mer av dig...mycket mer.....
2007-11-02

    Camillaa
Mycekt bra skrivt!

/ C
2007-01-03

  Bissen
Mmm kärleken gör ont, och det känns verkligen i dessa ord...

Himla vackert formulerat och äkta!
2006-12-25

  Amy (F)
Intressant och välformulerad dikt. :) mkt bra!
2006-12-23

  stefan.g
Riktigt bra skriven!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ