Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du..


Kanske förstår du inte riktigt
Kanske stänger du dina ögon och blundar för verkligheten

När orden som viskas inte längre når fram
Och rösterna i vinden försvinner till luft

Du slår sönder mina tankar till en oläslig röra av ord

Du tvingar tillbaka mina tårar som inte var menade att visas

Inget är som det ska nu längre
Men inget av detta spelar någon roll

För världen tillhör inte längre dej




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-23 00:25



Bookmark and Share


  Fredric
men om världen inte tillhör denna längre, hur kan den då finnas i denna värld? Bra skrivet.. Men blir inte klok på slutet..
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire