Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till livet

lugn

medans mina inersta tankar slår som gigantiska vågor över min trötta själ.

finner svar

men långt fler frågor är ställda

jag marcherar

vilket håll, vilken destination?

jag kallar mig lycklig

har ju ännu ej funnit varken den rätta definition eller innebörd



kärleksfull person

passionerad person

ju mer jag upplever, ju fler människor som fängslar mig...

beklagar, ler åt min förvirring



trots allt dricker jag dig med iver och stor lust

trivs och är dig tacksam






Övriga genrer av Katrin från Söder till Norr
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-12-23 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr