Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord som vi sägs ha bara i det svenska språket är "lagom".
Vi må ha ensamrätt på ordet - "Livet Lagom" däremot, kan bli både ditt och mitt, när vi lärt oss att stanna upp och öppna våra ögon för att se!



Livet Lagom


Livet Lagom, vill jag leva nu!
Inte för mycket, inte för lite!

Harmoni och balans här i nuet,
tror vi måste lära oss detta.

Smärtan lever sitt liv på ena sidan,
lyckan kämpar frenetiskt på den andra.

Det magiska som är så underbart,
lev Livet Lagom, och du ska få se!

Livet visar oss så tydligt,
vilken väg vi ska vandra.

Men vi vägrar att öppna våra ögon,
vi vägrar att stanna upp och se!

Det magiska Livet Lagom




Fri vers av Freeman
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-12-23 02:27



Bookmark and Share


  Merrlina
funderar mkt på din dikt
Går det verkligen att leva livet lagomt
kanske de går kanske de inte går
Jag då har svårt att tro att de går
Det magiska som är så underbart, de vill ja ha hela tiden *S*
vampyrkram
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman