Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns väl inget som är sötare...än att få se en ängel somna in.


Det sötaste ögon kan se


Vad sött det vore, att få se dig somna in,
ligga bredvid så nära att vi andas varandra.
Känna hur jag kan kittla dina tår med mina,
höra dina innersta tankar och drömmar.

Vad sött det vore, att få se dig somna in,
ligga vaken natten igenom bara för att få se.
Få känna hur våra kroppar blir som en,
så nära att dina hjärtslag håller mig vaken.

Vad sött det vore att få se dig somna in,
ligga bakom eller framför spelar ingen roll.
Känna allt det där som bara du kan göra,
studera minsta rörelse bara för att få se.

Vad sött det vore att få se dig somna in




Fri vers av Freeman
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-12-23 03:12



Bookmark and Share


  nettizen
Hänförelsen fortsätter.....
Så otroligt fint förmedlad. Oj..... den var vacker.
2007-01-05

    Lindizz
oh..så mysig dikt du har skrivit..*ler
2007-01-04

  josefina
Åh, vilken mysig liten dikt!

Tycker om :)
2006-12-26

  Jeanette
Vad ska jag säga?
Du har gjort det igen...
Där är den där bubbliga känslan igen
Lycklig kärlek <3

Mycket bra/ Nettan
2006-12-23

    wilja
jag känner igen! ligga vaken själv, bara för att se någon sova. andas in, andas ut, mycket spännande ;) och helt jävla ounikt, men det är så vackert när det är någon man älskar...

för mig stör det lite, "somna in", förknippar det med att dö.
har väl läst för många begravningsannonser. ;)
2006-12-23

  Nettan
Mycket varm och känslofylld text som vaggar in en i ro genom läsningen. Tycker om upprepningarna och du har verkligen lyckats med dina ord!
2006-12-23

  Merrlina
mm de vore underbart
2006-12-23

    Elie
nu kan jag nog lyckas somna om i alla fall, efter de här fina orden...tack!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman