Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även den kloka pappan kan ibland få en att le inför livets små ögonblick!


Om att lära

-Pappa, varför är himlen blå?
-Min son, jag vet faktiskt inte...
-Pappa, varför heter det jordgubbe?
-Ja, det vet jag faktiskt inte heller.
-Men pappa, varför heter det kärnkraft?
-Lilla Erik, jag vet verkligen inte.
-Pappa, irriterar jag dig med alla mina frågor?
-Såklart du inte gör, frågar man inte så lär man sig heller inget!




Fri vers av Freeman
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-23 03:26



Bookmark and Share


  Angeldust
*S* får lära sonen att inte bita katten i svansen
2007-08-23

    Pivvi
haha näe vad söt den var med en innebörd som många barn lär sig med tiden ;), tack för den!!!
2007-07-27

  Ninfa
Haha... :D
2007-02-27

  nettizen
*ler*
kul läsning.... :)
2007-01-10

  Freeman
Hihi.......han lärde sig kanske att pappan inte hade så mkt där, innanför sitt kloka huvud! ;-)
2006-12-23

    Elie
haha, nej något har den pappan rätt i i alla fall ;)
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman