Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmarnas magiska värld fascinerar


Jag vill veta inatt


Vem vet vad som händer,
när två själar
som känner varandra så väl,
utan och innan,
i varje liten vrå,
får somna in samtidigt på natten?
Somna in,
tänkandes på varandra så innerligt?

Jag vill veta inatt!!!




Fri vers av Freeman
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-23 03:48



Bookmark and Share


  nettizen
Skulle jag också vilja veta..... spännande tanke.....
2007-01-11

    Lindizz
ja tänkvärt...en skön dikt...
2007-01-07

  liten_snopp
Tänkvärt.. Att du får så simpla ord att låta så vackra och poetiska!
2007-01-06

    wilja
berättigad fråga! att umgås på natten är fint, på många sätt.
2006-12-23

  Mikael Lövkvist
Spännande frågor och längtan. Vackert.
2006-12-23

    Elie
då träffas de i sina drömmar! eller jag hoppas det åtminstone.
en söt liten dikt.
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman