Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är så arg på mig själv när jag säger, ja men innnan jag dör ska jag ha gjort det och det. Innan jag går ut den här skolan ska jag ha gjort det och det. Men det händer aldrig, och sen ångrar man sig eller så blir det försent..


Man ska göra dittan och dattan innnan man dör.

Och innan man dör ska man ha vågat.
Innan man dör ja.
Då tar man för givet att man har flera år kvar att leva.
Men det är det ingen som kan garantera.
Så istället för att vänta tills det är försent ,
go for it!




Fri vers av stellaa
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-23 15:35



Bookmark and Share


    hymerito
Tack :) Jag tror att jag ska gå och göra lite saker nu ;)
Jätte bra skrivet!
2007-01-01

    Camillaa
Bra uppmuntran !!!

/ C
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

stellaa