Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kan ge varandra liv genom att lära oss att vara liksom solen för varandra.


Du är mitt ljus


Du är med mig hela tiden

Du värmer mig när jag fryser
Du får mig att le när jag är ledsen
Du föder ny längtan mitt i hopplösheten
Du ger mig vingar som lyfter mig upp ur mörkret

Mitt hjärta
Mitt livs ljus och kärlek




Fri vers av Freeman
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-12-23 17:16



Bookmark and Share


    Lindizz
åh så fint skrivet...den ger värme och tron på kärleken...
2006-12-23

  Merrlina
hittar inte ord vännen!!!
2006-12-23

    Bim
Tycker om de fina tankarna som du ger uttryck för.Hälsn.Bim
2006-12-23

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2006-12-23

    Cammo
Åh, vad vackert skrivet:D
2006-12-23

    ej medlem längre
Underbart värmande ord!
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman