Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomten kan han skilja sig?

Sicken deppig dag
ska man inte va gla
dan före

aha tomten- den lille mannen med det stora skägget

jäkla skilsmässor

dom äter en fast dom inte borde det

kan tomten fixa

fattas bara att man ramlar
med cykeln
och slår i det lilla man har

för cykelhjälmen den
har jullov




Fri vers av M
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-23 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M