Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se

Ord
som formas till meningar i mitt huvud
Blir till texter som hamnar här
För allmän beskådan
Men jag vet att här är jag anonym
Här kan mina texter läsas utan mänsklig kontakt

Min texter är mina känslor och mina tankar
Det är ingen poesi

Jag är ingen poet
Jag är bara jag
och det kommer jag alltid att vara..
Tyvärr..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-12-23 18:58



Bookmark and Share


    M
Jaha- men du vill väl bli läst eftersom du e här?
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire