Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar av ljus och kärlek kan göra ont, för den som inte är van att se.


Sov gott min ängel


Blundar och drömmer mig bort,
till nya drömmar för mig.
Så underbara!

Men? Det är ju dina!
Inte visste jag att änglar
kunde drömma precis som jag!

Fast så vackert att man inte står ut!
Måste öppna ögonen igen,
ljuset blir för starkt.
Är inte van ännu att se
så mycket ljus, så mycket kärlek!

Fortsätter med min tvätt
som måste tvättas...
Ler samtidigt som jag minns
drömmen där jag fick vara hos dig
för en liten stund.

Mitt livs ögonblick
i några få ord.

Sov gott min ängel!




Fri vers av Freeman
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-12-24 02:07



Bookmark and Share


    Elie
om man inte kan ses på riktigt så kan man, om man längtar efter varaandra riktigt mycket, ses i drömmarnas värld. och tur är väl det <3 fint!
2007-02-02

    Lindizz
jag gillar denna text..ett slags dagdrömmeri...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman