Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take my hand

ta min hand
och säg åt mej att jag inte ska
behöva vara ensam längre

se in i mina ögon
och säg att du menar vad du säger
så att jag kan se att du gör det

krama om mej
och viska i mitt öra
hur mycket du gillar mej

så kanske jag tror på dej en dag




Fri vers av rabbitheart
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-01-13 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart